Område

Stavanger | 1 eiendommer

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.

På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En ny handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Fakta om eiendommen

Område: Oslo
Sted: Oslo CBD

Brutto areal,

bygg: 117 375 m2
– herav kontorer: 77 925 m2
– herav butikker/restauranter: 27 567 m2
– herav annet: 11 883 m2

Antall etasjer:

1-10 etasjer

Eierform:

Selveier

Les mer om våre eiendommer i Stavanger

Utviklingen av Aker Brygge

Etter en lang byggeprosess sto Bydel Aker Brygge ferdigstilt i en helt ny drakt i 2014. Det gamle kjøpesenteret ble revet og erstattet med en innendørs handlegate som strekker seg på tvers av bydelen. Nye spennende butikker og serveringssteder flyttet inn og pulsen var tilbake i gatene. Det mange ikke vet er at Aker Brygge bærer på en unik historie. Fra industrihavn med skipsverft og oljeproduksjon til Oslofolkets møteplass for uteliv og business har bydelen vært gjennom en utrolig reise ikke alle kjenner til i dag. Så la oss ta et tilbakeblikk på historien og markere et helt nytt kapittel i Aker Brygges historie:

Les historien om Aker Brygge
og Den Utrolige Reisen