Snarøyveien 36

Fornebu Works - Fleksible og moderne kontorlokaler i et fullservice bygg beliggende i naturskjønne omgivelser

Område
Oslo
Areal
550 m² - 25000 m²
Oppført
2007
Parkering
681
Eierform
Selveier

Fornebu Works - et dynamisk flerbrukerbygg

Snarøyveien 36 går fra å være et enbrukerbygg til å bli et dynamisk og pulserende flerbrukerbygg tilpasset leietakeres behov. Leietakere i bygget i dag er blant annet Broadnet, MhWirth, Eureka med flere.

Bygningsmassen og fellesområdene fremstår moderne med et spennende atrium med mye lys og som inneholder velkomstsone, felles resepsjon som er bemannet fra 07.00.- 17.00, personalrestaurant, kaffebar og møteromsenter, samt uformelle møteplasser. I tillegg vil trenings- og garderobefasilitetene i bygget bli utvidet og rehabilitert, og vil kunne tilby fysioterapeut, pt-timer, sal timer med mer, samt nye treningsapparater.

Store glassflater sørger for at lunsjen kan nytes med en flott og inspirerende havutsikt i personalrestauranten, og gir en utrolig atmosfære i fellesområdet. I sommerhalvåret trekker man gjerne ut, der det er flere sittegrupper med gode solforhold.

Personalrestauranten er meget fleksibel og egner seg derfor svært godt både for sosiale arrangementer og kursvirksomhet. Atriet bidrar med lys og spennende arkitektur til å knytte kommunikasjonen i bygget sammen på tvers av bygningskroppene.

Møteromssenteret inneholder 11 møterom av varierende størrelse og møblering, inkludert klasseromsoppsett. I tillegg har bygget et auditorium som rommer ca 80 mennesker, og alle rommene i møteromssenteret har nytt og moderne AV-utstyr og et felles system for booking av møterom.

Norwegian Property har en fast driftstekniker på bygget som har Fornebu Works som arbeidssted, og dermed er tilgjengelig hver dag.

Les mer om Fornebu Works på www.fornebuworks.no

Planløsning

Bygget går over 5 etasjer i tillegg til en kontoretasje i U1. Kontorarealene er meget arealeffektive og funksjonelle både som åpne landskap og i kombinasjon med cellekontorer. Bygningskroppen gjør at etasjene lett kan deles ned mot ca 550 kvm, samtidig som flyten mellom arealene er optimale i forhold til samhandling. Det er unik sjøutsikt og flere små terrasser i alle etasjer.

Lokalene tilpasses kundens ønsker og behov.

Adkomst og nærmiljø

Kommer man med bil er det enkel tilkomst med direkte avkjøring fra Snarøyveien.

Bussholdeplassen ligger 1. min gange fra eiendommen og betjener linje 24, 31, 31E, 36E, 225 og 70. I Rushtiden går det ekspressbusser mellom Oslo Sentrum og Fornebu/Lysaker hvert 2. minutt.

Togstasjonen på Lysaker ligger bare 3 min busstur unna. Her tar Flytoget deg til Gardermoen på ca. 20 minutter.

Fornebu Works er et av de største og mest moderne byggene i Fornebu-området. Omgivelsene preges både av havet og områdets grønne lunger. Det er rikelig med gjesteparkering i tilknytning til bygget, i tillegg meget god kapasitet for parkering i garasje under bygget.

Fornebu er en inspirerende og levende bydel under enorm utvikling. Her finnes et rikt aktivitetstilbud og byens mest spennende arbeidsplasser. Den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenheten er unikt for området, og har ført til en enorm attraktivitet.

Fakta om eiendommen

Beliggenhet: Fornebu

Gnr./Bnr: 41/728

Brutto areal, bygg: 58 343 m2

– herav kontorer: 40 254 m2

Tomtareal: 23 198 m2

Arkitekt: Niels Torp AS

Historie

Hovedkontor for Aker ASA og Aker Solutions ASA. Bygget sto ferdig november 2007. Norwegian Property kjøpte bygget i 2016.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier i, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

 • Bemannet felles resepsjon
 • Personalrestaurant
 • Kaffebar
 • Uformelle møteplasser
 • Stor uteterrasse i tilknytning til personalrestaurant mot sjøen
 • Møteromssenter
 • Auditorium
 • Nyoppussede trenings- og garderobefasiliteter
 • Innendørs parkering med meget god kapasitet
 • Innendørs sykkelparkering
 • Høy arealeffektivitet
 • Heis
 • Bredbåndstilknytning
 • Meget god ventilasjon
 • Alarm

Kontakt utleier

Anne Kolstad Skogheim

Norwegian Property

 

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

+47 950 63 693

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: