SNARØYVEIEN 36

Fornebu Works – Fleksible kontorlokaler i naturskjønne omgivelser.

Område
Oslo
Areal
550 m² - 16000 m²
Oppført
2007
Parkering
681
Eierform
Selveier

Fornebu Works – et dynamisk flerbrukerbygg

Snarøyveien 36 går fra å være et enbrukerbygg til å bli et dynamisk og pulserende flerbrukerbygg tilpasset leietakeres behov. Fellesområdene og bygningsmassen fremstår moderne der atriet som består av resepsjon, velkomstssoner, kantine og møteromsenter er samlingspunktet og torget i bygget. Arealene over fem etasjer henvender seg mot toget og skaper på denne måten det naturlige samlingspunktet. Atriet som bidrar med lys og spennende romopplevelser knytter kommunikasjonen på tvers av bygningskroppen.

Planløsning

Etasjene er meget arealeffektive og funksjonelle både som åpent landskap og i kombinasjoner med cellekontorer. Det er unik sjøutsikt og flere små terrasser i alle etasjer. Stort fullt utstyrt treningsrom i underetasjen, samt et auditorium og et kursrom i 1. etasje.

Lokalene tilpasses kundens ønsker og behov. Snarøyveien 36 er på til sammen ca. 58 343 m2 BTA.

Nærmiljø

Bygget ligger på nabotomten til Telenors hovedkontor. Bygget er en av de største og mest moderne i Fornebu-området.

Omgivelsene preges både av havet og områdets grønne lunger. Det er rikelig med parkeringsmuligheter like utenfor kontorbyggene. Innenfor ønskes man velkommen i en stor og representativ lobby. Kantinen er helt unik og gir en utrolig atmosfære i fellesområdet. Store glassflater sørger for at lunsjen kan nytes med en flott og inspirerende havutsikt. Ved sommerstid trekker man gjerne ut, der det er flere sittegrupper med veldig gode solforhold. Kantinen er meget fleksibel og egner seg derfor svært godt både for sosiale arrangementer og kursvirksomhet.

Fornebu er en inspirerende og levende bydel under enorm utvikling. Her finnes et rikt aktivitetstilbud og byens mest spennende arbeidsplasser. Den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenheten er unikt for området, og har ført til en enorm attraktivitet. Andre leietakere og bygg i umiddelbar nærhet er blant annet: Telenor, Fornebu IT, Fornebu S

Fakta om eiendommen

Beliggenhet: Fornebu

Gnr./Bnr: 41/728

Brutto areal, bygg: 58 343 m2

– herav kontorer: 40 254 m2

Tomtareal: 23 198 m2

Antall etasjer: 5 etg. 3 u.etg.

Arkitekt: Niels Torp AS

Historie

Hovedkontor for Aker ASA og Aker Solutions ASA. Bygget sto ferdig november 2007. Norwegian Property kjøpte bygget i 2006.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

 • Parkering
 • Meget god ventilasjon
 • Fellesresepsjon
 • Kantine
 • Heis
 • Møterom og auditorium
 • Treningsrom
 • Alarm
 • Bredbåndstilknytning
 • Høy arealeffektivitet
 • Eget kundesenter
 • Garderobefasiliteter
 • Sykkelparkering

Kontakt utleier

Ellen Cathrine Kobro

Norwegian Property

 

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

+47 950 63 693

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: