Business Village2018-06-14T20:28:13+00:00

Kontorfelleskap for små bedrifter med store ambisjoner

Norwegian Property har forstått utviklingen i Oslos næringsliv. Det er nødvendig å tilrettelegge for flere nyskapende små og mellomstore bedrifter. I Verkstedhallen på Aker Brygge har vi utvidet kapasiteten i kontorfellesskapet, Business Village til 3000m2. Business Village ligger vegg-i-vegg med venture hub’en Pier X, og her finner man kontorer fra 12m2 – 80m2 for ambisiøse selskaper fra 2 – 10 personer.

Verkstedhallen bærer på en unik industrihistorie. Akers Mek. og verkstedets ansatte var et nav i byggingen av Norge, og verkstedet var et kjent sted for innovasjon og håndverkertradisjoner fra midten av 1800-tallet til begynnelsen av 1980-tallet. Gjennom 140 år med skipsbygging ble det bygget alt fra små damppassasjerskip til innenriksfart og gjennom videreutvikling av ingeniørkunst, motorskip og datateknologi. På Akers Mek. ble de første riggene til oljeindustrien satt sammen på slutten av 1960-tallet.

Innovasjonen sitter i veggene i Verkstedhallen, og det er en interessant symbolikk at det igjen er fokus på nyskapning i det tradisjonsrike bygget. Det handler imidlertid ikke bare om tradisjoner. Det handler også om byens flotteste beliggenhet. Det største kontoret i Business Village har kanskje Oslos fineste utsikt over havnebassenget og Akershus festning. Det er forbeholdt et selskap som vet de er på vei til suksess.

Business Village har alle fasiliteter inkludert 7 store og lyse møterom med topp moderne presentasjonsløsninger. Møterommene bookes enkelt via en webbasert bookingtjeneste. Kontorfellesskapet har mulighet for assosiert medlemskap i Pier X for de rette selskapene.

Business på Aker Brygge

Aker Brygge er Oslos mest eksklusive møteplass for business, shopping, servering og underholdning. Brygga besøkes av nærmere 12 millioner mennesker hvert år, og består av over 40 butikker og 30 serveringssteder. Louise, Albert, Olivia, Delicatessen og Beach Club. Latter og Stand Up. Beer Palace, Jarmann og Lekter’n. Det er hyggelig for kunder og forretningsforbindelser å komme til brygga.

Nasjonalteateret tog- og t-banestasjon finnes innenfor en gangavstand på 5 min. Aker Brygge P-hus har 900 parkeringsplasser inkl. elbil-plasser. På utsiden finner man Nordens største elbilparkering. I tillegg ligger terminalen for Nesoddbåtene på området, og ytterst på brygga ligger småbåthavnen, Aker Brygge Marina. Om lag 6000 arbeider her til daglig, og rundt 900 personer bor på Aker Brygge.

Ta kontakt med Maria Vicic for mer informasjon eller besøk businessvillage.no.