BADEHUSGATA 39 – Badehuset

Vi skreddersyr din fremtidige kontorplass

Område
Stavanger
Areal
250 m² - 2400 m²
Oppført
1985

Omgivelser

Badehuset har navnet sitt fra gamle dager, da bygget som da sto på eiendommen var fabrikkarbeiderne i området sitt badehus. Bygget har en unik beliggenhet i sjøkanten, like ved den historiske trehusbegyggelsen, urbane Stavanger Øst, og kontorbyggene på Svanketorget. Omgivelsene preges både av havet og områdets grønne lunger. Østre bydel er et urbant og sentralt område under en enorm utvikling. Det er et mangfoldig og historisk byområde med egenart og kvalitet. Den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenheten er unikt for området, og har ført til en enorm attraktivitet. Andre leietakere og bygg i umiddelbar nærhet er blant annet: Repsol, Teekay, Telenor, Faroe Petroleum, Helsehuset Stavanger og Scandic Hotell.

Det er rikelig med parkeringsmuligheter like utenfor kontorbyggene, samt gode forbindelser til kollektivtransport.

Les mer om området på svanketorget.no

Planløsning

Badehusgata 33-39 består av 3 kontorbygg på til sammen ca. 21 103 m2 BTA.
Badehusgata 33 (Hermetikken)
Badehusgata 37 (Svankebygget)
Badehusgata 39 (Badehuset)

Badehuset er på totalt ca. 2 400 m2 BTA og ble oppført i 1985. Bygget har 3 etasjer, samt en underetasje. Planløsningen består i dag primært av cellekontorer, men det er muligheter for mer arealeffektive løsninger med en kombinasjon av både åpne landskap og cellekontorer. Lokalene er innflyttningsklare sommeren 2019, og eventuelle leietakertilpasninger kan utføres etter eget ønske og behov. Vi skreddersyr din fremtidige kontorplass sammen med vårt dyktige prosjekteringsteam.

Fasilitetene på Svanketorget er mange. I underetasjen er det en felles parkeringskjeller, innendørs sykkelparkering, et stort fullt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober. I nabobygget Badehusgata 37 kan man benytte seg av fellesarealene som kantine, auditorium og kursrom i byggets 1. etasje. Fellesområdene har en unik beliggenhet i sjøkanten som gir en utrolig atmosfære. Store lyse glassflater innendørs og utendørs møbkering sørger for at lunsjen kan nytes med en flott og inspirerende havutsikt. Kantinen scorer på topp på kundetilfredshet og egner seg også svært godt både for sosiale arrangementer og kursvirksomhet.

Adkomst

Svanketorget er sentralt plassert, samtidig som det ligger pent tilbaketrukket. Området er en del av sentrumsplanen og ligger kun 5 minutters gange fra nærmeste bussholdeplass, flybussen, hurtigbåt terminalen og Stavanger sentrum. Det er kort vei til all offentlig kommunikasjon og enkel adkomst med bil til byggets parkeringskjeller. Like utenfor bygget er det også en El-sykkel ladestasjon for bysykler.

NPRO kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Enten det gjelder spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Kantine
  • Heis
  • Kursrom og auditorium
  • Garderobefasiliteter
  • Treningsrom
  • Alarm
  • Eget kundesenter
  • Sykkelparkering
  • El sykkel ladestasjon

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: