BADEHUSGATA 37 – SVANKETORGET

Ledige lokaler i helse- og teknologi kluster

Område
Stavanger
Etasje
2. etasje
Areal
12 m² - 600 m²
Oppført
1999

Beskrivelse

Jobber du innen helse og teknologi? Da kan vårt kontorfellesskap i Badehusgata 37 kanskje være noe for deg og din bedrift. Vi tilbyr sammen med Helsehuset Stavanger en etasje med et spennende miljø bestående av blant annet forskere, helse- og fagpersonell, samt studenter innen helsefag. Sammen har vi sett muligheten for å skape et fagmiljø som kan fremme innovasjon, helse og teknologi.

Helsehuset er Stavanger kommunes spydspiss for helsefremming og kunnskap. Deres mål er å støtte innbyggerne i å ta vare på egen helse, samt å bygge kompetanse for å utvikle framtidens helsetjenester.

Ta kontakt for mer informasjon og visning.

Planløsning

Helseetasjen er i byggets 2. etasje og er i dag et unikt samarbeid mellom Stavanger kommune og Fylkeskommunen. Arealene som tilbys er meget fleksible med mulighet for åpent kontorlandskap og/eller cellekontorer. Vi tilpasser etter kundens ønsker og behov. I etasjen deles toaletter og garderobe med øvrige leietakere i etasjen.

Kontorbygget har også gode fellesfasiliteter som treningsrom med tilhørende dusj, tørkeskap og garderober, et stort auditorium og kursrom samt felles resepsjonsløsning og kantine. I kantinens bespisningsområdet er det en unik utsikt mot Ryfylke og innseilingen, og på fine dager kan lunsjen nytes rett ved vannkanten.

Helsehuset Stavanger har en egen inngang med bemannet resepsjon. De har også et demokjøkken og et stilig utstillingområde for velferdsteknologi. Ta turen innom og se!

Omgivelser

Omgivelsene preges både av havet og områdets grønne lunger. Østre bydel er en inspirerende og levende bydel under enorm utvikling. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser. Den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenheten er unik for området, og har ført til en enorm attraktivitet. Les mer her: http://svanketorget.no

Forutenom helseetasjen er følgende bedrifter leietaker hos oss i Svankebygget; Faroe Petroleum, Telenor og Telenor Maritime, Datametrix, Trac Services, Din Utvikling, Wittusen & Jensen, Advokatfirma Grøsfjeld og Tellus Logistics.

Adkomst

Svanketorget er sentralt plassert, samtidig som det ligger pent tilbaketrukket i flotte maritime omgivelser. Området er en del av sentrumsplanen og ligger kun 5 minutters gange fra Stavanger sentrum. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon og enkel adkomst med bil til byggets parkeringskjeller.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: