BADEHUSGATA 33 – Hermetikken Øst

Ledige kontorlokaler i sjarmerende kreativt bygg

Område
Stavanger
Etasje
3. etasje
Areal
250 m²
Oppført
1907
Offentlig komm.
Buss, flybuss, Bysykkel

Planløsning

Er du på jakt etter et unikt kontor i et kreativt miljø? Bli en del av miljøet i Hermetikken Øst!

Bygget er en renovert fabrikk fra 1907 som huser ildsjeler som virkelig brenner for faget sitt. Fordelt på byggets 4 etasjer finner du en fotograf, arkitekter, sosiale entreprenører, inspirerende gründere, kjeramisk produksjon og en blomsterdesigner.

De ledige kontorene er plassert i byggets 3. etasje. Her har man tilgang til et lite tekjøkken, trådløst internett og en mindre sosialsone. Man kan leie enkeltkontorerer eller hele etasjen.

Ta kontakt for visning.

For mer informasjon, sjekk ut vår hjemmeside: https://badehusgata33-39.no/

Adkomst

God parkeringsdekning og god offentlig kommunikasjon (buss 5 minutters gange fra bygget). Gåavstand til Stavanger sentrum og ladestasjon for Bysykkelen like utenfor.

Omgivelser

Østre bydel, og Badedammen spesielt, er område i enorm vekst. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser, det mener hvertfall vi. Det er en annerledes puls her – et levende, ekte miljø.

I Hermetikken Øst får du mange spennende naboer – Absinthen, Moderne Vintage, Melvær&Co, Bellies, Midsummer Hot Sauce og IMIR Scenekunst for å nevne noen. Det er også en kort spasertur unna Tou Scene, Ostehuset, Kanelsnurren, Bar ØST, Fortou, Tako by Fortou, Garcia og Fermenten.

Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det kan være spørsmål om bygget, faktura du har mottatt, leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for små, ingen ei heller for store. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gjennom gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygningen, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig – rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Sosialsone
  • Tekjøkken
  • Wi-fi
  • God ventilasjon
  • Alarm
  • El-sykkel parkering
  • Godt miljø

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: