SVANKETORGET

Hermetikken Øst - Kun ett ledig kontor igjen!

Område
Stavanger
Etasje
3. etasje
Areal
9 m² - 21 m²
Oppført
1907
Antall ansatte
1 - 3
Offentlig komm.
Buss, flybuss, Bysykkel

Planløsning

OBS! OBS! Siste sjanse – kun ett kontor igjen (markert 3.03 på tegning).

Trenger du kontor for 1-3 personer? Bli en del av miljøet i Hermetikken Øst!

Bygget er en renovert fabrikk fra 1907 som huser ildsjeler som virkelig brenner for faget sitt. Fordelt på byggets 4 etasjer finner du en fotograf, sosiale entreprenører, et yogastudio, en keramisk produksjon, en blomsterdesigner og noen gutter som har som mål å skape verdens beste fermenterte hot-sauce.

Kontorene er plassert i byggets 3. etasje. Strøm, wifi, sosialsone og minikjøkken er inkludert i leien for enkelhetens skyld. Her får du ditt eget kontor med arbeidsro og et godt miljø for kaffe og lunsjpauser – her gleder vi oss til å komme på jobb.

Byggets 2. etasje er tilknyttet Svanketorget med et nyoppført innredet drivhus. Etasjen er åpen for publikum fra 08-16 på hverdager og ellers i blomsterbutikkens åpningstider. Her har man tilgang til kaffemaskin, trådløst internett og rikelig med sitteplasser i organiske omgivelser. Her arrangeres jevnlig eventer for å samle byggets leietakere, beboere og naboer i området.

Psssst – vi jobber også med å få inn et matkonsept i denne etasjen!

Velkommen innom for en titt, og sjekk ut facebooksiden vår for mer informasjon: https://www.facebook.com/Hermetikken/

Adkomst

God parkeringsdekning og god offentlig kommunikasjon (buss 5 minutters gange fra bygget). Gåavstand til Stavanger sentrum og ladestasjon for Bysykkelen like utenfor.

Omgivelser

Østre bydel, og Badedammen spesielt, er Stavangers mest inspirerende bydel. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser, det mener hvertfall vi. Det er en annerledes puls her – et levende, ekte miljø.

I Hermetikken får du mange spennende naboer – Absinthen, Satya Yoga, Fiuni Arkitketskole, Odd Standard, Boats’n Stuff, Fra Hage til Mage, Melvær&Co, My Little Bandit og IMIR Scenekunst for å nevne noen. Det er også en kort spasertur unna Tou Scene, Ostehuset, Kanelsnurren, Bar ØST, Fortou, Fermenten og Kaffekanna.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget, faktura du har mottatt, leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for små, ingen ei heller for store. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gjennom gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygningen, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig- rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Sosialsone
  • Tekjøkken
  • Wi-fi
  • God ventilasjon
  • Alarm
  • El-sykkel parkering
  • Godt miljø

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

+47 454 47 694
ismi@npro.no

Meld din interesse for denne eiendommen