BADEHUSGATA 33 – Hermetikken Øst

Kun ett ledig kontorareal igjen!

Område
Stavanger
Etasje
2. etasje
Areal
130 m²
Oppført
1907
Offentlig komm.
Buss, flybuss, Bysykkel

Planløsning

Siste sjanse – kun ett ledig kontor igjen (markert 2.01 på tegning).

Er du på jakt etter et unikt kontor i et kreativt miljø? Bli en del av miljøet i Hermetikken Øst!

Bygget er en renovert fabrikk fra 1907 som huser ildsjeler som virkelig brenner for faget sitt. Fordelt på byggets 4 etasjer finner du en fotograf, arkitekter, sosiale entreprenører, et yogastudio, en keramisk produksjon, en blomsterdesigner og noen mannfolk som har som mål å skape verdens beste fermenterte hot-sauce.

Det ledige arealet er plassert i byggets 2. etasje. Hvor arealet i dag er et åpent landskap som deles med en blomsterdesigner, men som kan adskilles og inndeles etter ønske og behov for leietaker. Byggets 2. etasje er tilknyttet Svanketorget med et nyoppført innredet drivhus. Etasjen er i dag åpen for publikum fra 08-16 på hverdager og ellers i blomsterbutikkens åpningstider. Her har man tilgang til kaffemaskin, trådløst internett og rikelig med sitteplasser i organiske omgivelser. I etasjen i dag arrangeres jevnlig eventer for å samle byggets leietakere, beboere og naboer i området.

Velkommen innom for en titt, og sjekk ut facebooksiden vår for mer informasjon: https://www.facebook.com/Hermetikken/

Adkomst

God parkeringsdekning og god offentlig kommunikasjon (buss 5 minutters gange fra bygget). Gåavstand til Stavanger sentrum og ladestasjon for Bysykkelen like utenfor.

Omgivelser

Østre bydel, og Badedammen spesielt, er Stavangers mest inspirerende bydel. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser, det mener hvertfall vi. Det er en annerledes puls her – et levende, ekte miljø.

I Hermetikken får du mange spennende naboer – Absinthen, Satya Yoga, Fiuni Arkitektskole, Odd Standard, Boats’n Stuff, Fra Hage til Mage, Melvær&Co, My Little Bandit og IMIR Scenekunst for å nevne noen. Det er også en kort spasertur unna Tou Scene, Ostehuset, Kanelsnurren, Bar ØST, Fortou, Fermenten og Kaffekanna.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget, faktura du har mottatt, leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for små, ingen ei heller for store. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gjennom gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygningen, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig- rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Sosialsone
  • Tekjøkken
  • Wi-fi
  • God ventilasjon
  • Alarm
  • El-sykkel parkering
  • Godt miljø

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: