SVANHOLMEN 2

Kontorer sentralt på Forus

Område
Stavanger
Etasje
2. og 3. etasje
Areal
250 m² - 700 m²
Oppført
1989
Offentlig komm.
Buss

Planløsning

Velkommen til Svanholmen 2, midt i smørøyet på Forus. Vi tilbyr leie av kontorer i byggets 2. og 3. etasje. Fra ca. 250 m2 med mulighet for utvidelse opp i 3. etasje på til sammen inntil ca. 700 m2.

Omgivelser

Bygget er sentralt plassert på Forus Kanal, like ved E39 med gode profileringsmuligheter på fasaden. Forus er det største næringsområdet i regionen og et av de største sammenhengende næringsområdene i Norge. Vel 1.000 ulike virksomheter er i dag etablert på Forus med til sammen 20.000 medarbeidere. Like ved har man Tvedt senteret med handel og servicetilbud, samt restauranter og kafeer.

Adkomst

God offentlig kommunikasjon med buss til bla. Stavanger, Sola flyplass og Sandnes. Enkel adkomst med bil fra Forusbeen og direkte avkjøring fra E39. God parkeringsdekning på eiendommen.
Fresh Fitness treningssenter i byggets 1. etasje.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Heis
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

Meld din interesse for denne eiendommen

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: