Sandakerveien 130

Nydalen

Område
Oslo
Etasje
1. og 2. etasje
Areal
560 m² - 1160 m²
Antall ansatte
30 - 70
Offentlig komm.
Buss (30, 51, 55 og 58), t-bane, flybuss, tog (Gjøvikbanen)

Planløsning

560 + 1.160 m2 ledig kontor.

Lokalene holder en meget god standard og fremstår som lyst og trivelig. Det er i hovedsak åpen planløsning med både møterom, stillerom og minikjøkken. Bygget har en stor og lys kantine i moderne utførelse. Ekstra møterom kan leies etter behov. Lokalene kan overtas “as is” eller tilpasses kundens ønske og behov.

Omgivelser

Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling.
Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier, et bredt shoppingtilbud og en mengde servicetjenester. Nydalen har også eget Radisson-hotell. Sommerstid er det mange som tar lunsjen langs elven, eller de samles på en av de mange stedene med uteservering. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere – de trives alle i Nydalen.

Adkomst

Den sentrale beliggenheten i Nydalen gir både medarbeidere og besøkende en rask og enkel adkomst fra alle retninger. Innenfor 200 meter har man direkte avkjøring med bil fra Ring 3, stoppesteder for tog, flybuss og bussrutene 30, 50, 55 og 58. Det er kun 3-4 min. gange til Nydalen t-banestasjon.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Fellesresepsjon
  • Kantine
  • Kantine m/møteromsfasiliteter
  • Heis
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Kontakt utleier

Ellen Cathrine Kobro

Norwegian Property

+47 952 92 478
ek@npro.no

 

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

+47 950 63 693
ah@akershuseiendom.no

Meld din interesse for denne eiendommen