Vinslottet på Hasle

Her kan forretninger skape et unikt uttrykk og utvikle sitt konsept i et originalt industribygg.

Område
Oslo
Areal
50 m² - 1200 m²

Beskrivelse

På Hasle etableres nå et bydelssenter med god takhøyde, glassfasader og handelsatrie. Vi er på utkikk etter servering- og handelsaktører som kan fylle deler av første etasje langs den nye hovedgaten. I byens fineste første etasje er det bare fantasien og kreativiteten som setter begrensninger.

Vi ser for oss små og mellomstore aktører fra 50 til 100 m2. Det er satt av plass for inntil 8600 m2 detaljhandel i første etasje av bygget og i tillegg ønsker vi at det etableres servering og andre servicefunksjoner i tilknytning til handelsarealene.

Vi er glade for å ha signert med følgende aktører/ bransjer: Bryggeri & spiseri, bakeri og pizzarestaurant, sushirestaurant, interiørbutikk, damemote, kjøkkenforretning, bokhandel, dagligvare, apotek og frisør. Vi har også signert med legesenter, fysioterapi og kiropraktor. Vi ønsker flere spennende aktører for å komplimentere vårt totale tilbud.

 

Beliggenhet

Vinslottet ligger svært sentralt plassert i forhold til det meste. Geografisk ligger vi midt mellom Oslos bydeler i øst, nord og syd og sentrum. Enten du kommer fra sentrum, Smestad, Furuset, Groruddalen og Gardermoen eller fra Kolbotn, vil alle veier føre deg direkte til Vinslottet. Nærmere 4 milliarder kroner er investert i det nye veisystemet fra Teisen til Sinsenkrysset for ytterligere å bedre trafikkflyten på Ring 3. For oss betyr dette en fantastisk tilgjengelighet og et flunkende nytt Økernkryss. Dette krysset, som blant annet har tunnel til Sinsenkrysset, gir spesielt god tilgjengelighet for Vinslottet.

Fasiliteter

  • Bildelingsordning
  • Dusj/ garderobe
  • Garasje/ P-plass
  • Ladestasjoner
  • Sykkelparkering

Kontakt utleier

Christian Stentoft Østby

Norwegian Property

 

Mari Hektoen

Norwegian Property

+47 992 95 987

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: