Grundingen 2

Fantastiske kontorlokaler med sjøutsikt i Verkstedhallen på Aker Brygge

Område
Aker Brygge
Etasje
5. etasje
Areal
1130 m²
Antall ansatte
40 - 70
Offentlig komm.
Buss, båt og trikk i umiddelbar nærhet. Gåavstand til T-bane, tog og Flytoget på Nasjonaltheatret stasjon.

Beskrivelse

Moderne kontorlokale med meget bra standard  i det ikoniske bygget Verkstedhallen på Aker Brygge. Lokalet på 1130 kvm ligger i 5. etasje i et spennende flerbruksbygg omkranset av flotte forretninger, spennende restauranter og har byens beste sjøfront.

Kontoret egner seg godt til åpent kontorlandskap. Vedlagte forslag til møbleringsplan viser 67 plasser i åpent landskap, 2 store møterom, flere små møterom og stillerom, WC, IT-rom og kjøkken/allrom. Det er meget god ventilasjon og kjøling.

Lokalet har også en attraktiv utsikt med store vindusflater mot sjøen,  eget resepsjonsområde, eget kantine- og bespisningsområde og flere møterom i ulike størrelser etter formål. Lokalene vil passe en mellomstor bedrift på 40-70 ansatte.

Deler av kontoret gjennomgår ombygging i løpet av høsten 2019. Kontoret er innflyttingsklart fra januar 2020.

 

Omgivelser

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.

På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En ny handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Adkomst

I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger. Enkel adkomst med bil: direkte avkjøring fra E18.Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus på Tjuvholmen og i Vika-området.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Heis
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter
  • Felles sykkelparkering og garderobe
  • Kort avstand til offentlig kommunikasjon

Kontakt utleier

Anne Kolstad Skogheim

Norwegian Property

 

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

+47 950 63 693

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: