GRENSEVEIEN 19

Kontorer sentralt på Forus

Område
Stavanger
Etasje
5 etasjer
Areal
400 m² - 5400 m²
Oppført
1985
Antall ansatte
20 - 220
Offentlig komm.
Meget god dekning av bussruter til og fra Stavager sentrum, Sola, Sandnes mm. (nytt "rullende fortau" planlagt)

Planløsning

Arealet utgjør totalt ca. 5.400 m² BTA (Hele bygget)
Arealene tilpasses kundens ønsker og behov.

1. etasje: Inngang, sykkelparkering, treningsrom og garderober. Muligheter for kantineløsning.
2.-5. etasje: Kontorarealer

 

Omgivelser

Forus er Norges viktigste næringsområde og motoren i Stavanger-regionen. Over 2 millioner kvm næringseiendom huser rundt 2 500 virksomheter og 40 000 ansatte med verdensledende kompetanse på en rekke områder.

Virksomhetene står for en stor andel av Norges verdiskapning. Og verdiskapende teknologi og kunnskap vokser stadig frem som følge av klyngeeffekter og innovasjonskraften som er en del av Forus-kulturen.
Forus er lokasjon for svært mange av landets største og ledende virksomheter, og en rekke multinasjonale storkonsern har valgt området som hovedsete i Norge. På Forus finner du virksomheter i nærmest alle bransjer og størrelser, som spennende teknologi-, entreprenør-, produksjons-, IT-, handels- og servicevirksomheter.
Det er kort vei til Sola flyplass, Sandnes og Stavanger sentrum.

Adkomst

Eiendommen ligger sentralt på Forus Øst. Enkel adkomst i bil og parkering rett utenfor inngangspartiet. Direkte avkjørsel fra ny sykkelstamvei. Meget godt kollektivtilbud. God parkeringsdekning på eiendommen.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Fellesresepsjon
  • Kantine
  • Heis
  • Treningsrom
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

+47 454 47 694
ismi@npro.no

 

Roar Øglænd

Norwegian Property

+47 906 93 731
ro@npro.no

Meld din interesse for denne eiendommen