GJERDRUMS VEI 16

Industrielle kontorlokaler i Nydalen

Område
Oslo
Areal
239 m² - 600 m²
Oppført
1900
Antall ansatte
10 - 35
Offentlig komm.
Buss (30, 51, 55 og 58), t-bane, flybuss, tog (Gjøvikbanen)

Planløsning

To flotte lokaler i byggets 1. etasje som enten kan leies som ett lokale eller i to separate deler. Begge lokalene fremstår som lyse og trivelige, med store vindusflater og originalt industrielt preg. Arealene er meget anvendelige til åpen planløsning og tilpasses kundens ønsker og behov. Det kan etableres minikjøkken med spiseplasser i begge lokaler.

De ledige kontorlokalene er:

  • Kontor 1 – 239 m2
  • Kontor 2 – 361 m2
  • Kontor 1 og 2 slått sammen – 600 m2

Omgivelser

Gjerdrumsvei 16 har flott beliggenhet rett ved Akerselva og badedammen.

Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud.
Nydalen har også eget Radisson-hotell og en mengde servicetjenester. Sommerstid er det mange som tar lunsjen langs elven, eller de samles på en av de mange stedene med uteservering. Nydalen har Storo som nærmeste nabo. Her finnes over 120 butikker og serveringssteder. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere – de trives alle i Nydalen.

Adkomst

Gjerdrumsvei 16 ligger sentralt i Nydalen med enkel adkomst fra Ring 3 og Maridalsveien. Tåsen T-banestasjon ligger 8 minutters gange unna. Bussforbindelser, tog samt flybuss i nærheten. Bygget har egen parkeringskjeller.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Kontakt utleier

Cathrine Hansli

Norwegian Property

 

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

+47 950 63 693

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: