Gjerdrums vei 10 D

Nydalen

Område
Oslo
Etasje
2. etasje
Areal
160 m²
Oppført
1850
Antall ansatte
8 - 10
Offentlig komm.
Buss (30, 51, 55 og 58), t-bane, flybuss, tog (Gjøvikbanen)

Planløsning

Arealet utgjør totalt 160 m² og vil tilpasses kundens ønsker og behov.

Kontoret består av en lys kontordel med meget god takhøyde og et bakenforliggende showroom/ lager. Lokalet totalrehabiliteres i disse dager, og vil tilpasses til ny leietagers ønskede layout. Lokalet ligger i 2. etasje med vinduer mot Gjerdrums vei. Vi kan tilby rikelig med parkeringsplasser, samt tilgang til kantine i nærliggende eiendom.

 

 

Omgivelser

Se mer om Nydalen på www.herligenydalen.no

Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud. Nydalen har også eget Radisson-hotell og en mengde servicetjenester. Sommerstid er det mange som tar lunsjen langs elven, eller de samles på en av de mange stedene med uteservering. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere – de trives alle i Nydalen.

Adkomst

Kontorene i Gjerdrums vei 10 D ligger sentralt i Nydalen med enkel adkomst fra Ring 3, Sandakerveien og Maridalsveien. Nydalen T-banestasjon ligger 5 minutters gange unna. Det er er parkering, bussforbindelser, tog, samt flybuss i umiddelbar nærhet.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Kontakt utleier

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: