BUSINESS VILLAGE STAVANGER

Svanketorget

Område
Stavanger
Etasje
8. etasje
Areal
206 m²
Oppført
1999
Antall ansatte
1 - 10
Offentlig komm.
Buss

Planløsning

Bli en del av Svankevigå’s kontorfellesskap. Vi har ett ledig areal igjen i vår attraktive Business Village. Arealet er plassert i 8. etasjene med en unik sjøutsikt, og kan tilpasses kundens ønsker og behov. Arealet består i dag av et åpent landskap og 3 cellekontor/stillerom/møterom. Man har tilgang til felles minikjøkken og sosial sone. Gode fellesarealer for mingling samt felles møterom til fri benyttelse. I tillegg har man tilgang til fellesarealer og fasiliteter i 1. etasje som kantine, resepsjon, auditorium og kursrom. Samt treningsrom, garderober og sykkelparkering i underetasje.

Omgivelser

Østre bydel er Stavangers mest inspirerende og levende bydel. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser. Men det er ikke bare den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenhetene som er unikt for området. Les mer her: http://svanketorget.no/

Adkomst

God parkeringsdekning og god offentlig kommunikasjon (buss 3 minutters gange fra bygget og nytt busstopp planlagt i tilknytning til Svanketoget). Flybuss og hotell innenfor 5 minutters gange. Gå avstand til Stavanger sentrum.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Fellesresepsjon
  • Kantine
  • Heis
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Kontakt utleier

Ingrid Smistad

Norwegian Property

Meld din interesse for denne eiendommen

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: