Bryggegata 9

I det historiske administrasjonsbygget på Aker Brygge

Område
Aker Brygge
Etasje
4. etasje
Areal
445 m²
Antall ansatte
22
Offentlig komm.
T-bane, buss, trikk, lokaltog, InterCity-tog, Flytoget, ferge

Planløsning

445 kvm BTA ledige kontorlokaler i historiske Administrasjonsbygget på Aker Brygge.

Lokalene ble totalrehabilitert i 2013 og fremstår i god stand.

Dagens planløsning gir plass for ca 22 arbeidsplasser i en blanding av teamkontorer og åpent landskap.

Det er to møterom i lokalet samt kjøkken, kopirom og 3 stk wc.

 

Hele lokalet har datagulv som gir leietaker fleksibilitet ift datakabling som ligger under gulvet.

I deler av lokalet er vernet teglstein fra gamle Akers Mek eksponert mot det åpen landskapet i god harmoni med det moderne tilbygget i glass og stål.

Omgivelser

Aker Brygge har gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.

På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En ny handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Adkomst

I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger.

Enkel adkomst med bil: direkte avkjøring fra E18. Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark, tlf. 22 01 94 94. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vikaområdet.

NPRO Kundesenter

Kundesenteret gjør hverdagen enklere gjennom å være ett felles kontaktpunkt for alle henvendelser vedrørende leieforholdet. Det være seg spørsmål om bygget du leier, faktura du har fått, om leiekontrakten, bestilling av nye adgangskort eller behov for hjelp fra vaktmester. Ingen henvendelse er for liten, ingen ei heller for stor. Vårt mål er ganske enkelt å bidra til at dere får en fin dag på kontoret.

Gode vedlikeholdsrutiner for oppfølging av bygninger, tekniske anlegg og infrastruktur kombinert med en god dialog med våre kunder, sikrer at vi i de aller fleste tilfeller løser problemene før de oppstår. Ved behov for assistanse er vår service alltid lett tilgjengelig, rask og pålitelig.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Heis
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Kontakt utleier

Silje Kragstad

Norwegian Property

 

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

+47 950 63 693

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: