Bryggegata 7

flotte lokaler på Aker Brygge

Område
Aker Brygge
Etasje
4
Areal
432 m²
Antall ansatte
16 - 26
Parkering
Parkering tilgjengelig i Aker Brygge P-hus
Offentlig komm.
Buss, båt og trikk i umiddelbar nærhet. Gåavstand til T-bane, tog og Flytoget på Nasjonaltheatret stasjon.

Bryggegata 7 - midt på Aker Brygge

Moderne kontorlokale med meget bra standard til leie i det ikoniske bygget Verkstedhallene på Aker Brygge som ble totalrehabilitert i 2014. Lokalet på 432 kvm ligger i 4. etasje i et spennende flerbruksbygg omkranset av flotte forretninger, spennende restauranter og har byens beste sjøfront.

Kontoret egner seg godt til en miks av åpent kontorlandskap og kontorer for 16-26 personer. Kontoret inneholder 2-3 møterom, kjøkken og toaletter. Dusj og HCWC på gangen. Lokalene fremstår i meget god stand med et godt inneklima. Det er muligheter for tilgang til felles personalrestaurant i eiendommen.

Flotte buede vinduer mot Holmens gate gir godt med dagslys. Det er god takhøyde.

Overflater: ege epoca pro tepper på gulv, hvitmalte vegger. Moderne t-profilhimling med integrert led belysning  og kjølebafler.Ferdig kablet med cat 6 kabling og fiber trukket opp til lokalet.

Lokalet kan overtas av ny bruker i mars 2020.

 

Omgivelser

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.

På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Adkomst

Inngang fra Bryggegata 7.

I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger.

Enkel adkomst med bil: direkte avkjøring fra E18.

Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark, tlf. 22 01 94 94. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vika området.

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Heis
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter
  • Felles sykkelparkering og garderobe
  • Kort avstand til offentlig kommunikasjon

Kontakt utleier

Silje Kragstad

Norwegian Property

 

Anders Heffermehl

Akershus Eiendom

+47 950 63 693

Få mer informasjon

JEG VIL BLI KONTAKTET ANGÅENDE: