Støperigata 2 - Fondbygget, Aker Brygge

Støperigata 2 Norway Aker Brygge 0250
Fondbygget er et sentralt bygg på Aker Brygge med inngang fra Støperigata 2.
ETASJE 2. og 3. etasje
AREAL 651 m² - 2.644 m²
ANTALL ANSATTE 35 - 132
LEDIG FRA
OFFENTLIG KOMM. Trikk, buss, t-bane og båt
KONTAKT
Morten Warberg
+47 415 52 354
Akershus Eiendom - Anders Heffermehl
+47 950 63 693

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Heis
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Planløsning

Planløsningen er i dag en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap. Lokalene er svært arealeffektive og kan enkelt justeres etter kundens ønsker og behov.
3.etasje_kontor 2.etasje_kontor 2.etasje_helserelatert

Omgivelser

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.

På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En ny handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Adkomst

Trikk, båt og buss i umiddelbar nærhet. Tog, Flytoget og t-bane bare 5 minutters gange unna (Nationaltheatret stasjon). Enkel adkomst med bil via Munkedamsveien. El-bilparkering i umiddelbar nærhet. Parkering i parkeringskjeller under Aker Brygge (Europark).
X Ditt navn: Mottakerens e-post: