Svanketorget - Hermetikken: Kontor i håndverkspreget kontorfellesskap

Badehusgata 33 Norway Stavanger 4014
Navnet HERMETIKKEN har sitt utspring i byggets historie. Badehusgata 33 er nemlig opprinnelig en hermetikkfabrikk som ble reist i byens hermetikkindustriområde rundt Badedammen i 1907. Denne hermetikkfabrikken ble drevet av en driftig dame, som gikk under navnet Claus Andersens Enke. Hun var den eneste kvinnen i en slik posisjon og hadde sitt mest fremgangsrike år i 1908 der hun engasjerte godt over 100 arbeidere i sesongen.

Etter den økonomiske krisen som rammet byen midt på 1800-tallet vant hermetikkindustrien innpass fordi datidens hermetikkproduksjon var håndverkspreget og dermed lite kapitalkrevende.

Hermetikken i Badehusgata 33 eies i dag av Norwegian Property.
Vår visjon er å bringe byggets spennende historie videre og gjenskape et ekte håndverkspreget miljø.
3. etasje i HERMETIKKEN er satt av til et håndverkspreget kontormiljø.
ETASJE 3. etasje
AREAL 9 m² - 21 m²
ANTALL ANSATTE 1 - 9
LEDIG FRA
OFFENTLIG KOMM. Buss og flybuss
KONTAKT
Norwegian Property Caroline Steine
+47 98088894

Fasiliteter

  • Parkering
  • Meget god ventilasjon
  • Alarm
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Planløsning

Sjarmerende kontorfellesskap i Hermetikkens 3. etasje med 7 kontorer i ulke størrelser. Hyggelige fellesarealer i etasjen med bla.a minikjøkken, felles arbeidsbord/ad hoc møtebord, sitteområde for softmeeting eller en kaffeprat med kollegaer.
2017.01.28.plantegning.Hermetikken.3et

Omgivelser

Østre bydel er Stavangers mest inspirerende og levende bydel. Her finnes et rikt kulturliv og byens mest spennende arbeidsplasser. Men det er ikke bare den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenhetene som er unikt for området. Les mer her: www.http://svanketorget.no/

I Hermetikken får du mange spennende naboer, som feks. Absinthen, Satya Yoga, Fiuni Arkitketskole, Odd Standard og Dokken. Ostehuset, Tou Scene, Bar ØST, For Tou, Basil og Co og Kaffekanna er bare en kort gåtur unna.

Adkomst

God parkeringsdekning og god offentlig kommunikasjon (buss 3 minutters gange fra bygget og nytt busstopp planlagt i tilknytning til Svanketoget).
Flybuss og hotell innenfor 5 minutters gange.
X Ditt navn: Mottakerens e-post: