Moderne lokaler i historiske omgivelser på Aker Brygge

Bryggegata 9 Norway Aker Brygge 0250
Bryggegata 9 (Administrasjonsbygget og Snekkerbygget) er fra tiden da Aker Mek. drev sin skipsbygging på Aker Brygge. Byggene er nylig modernisert og fremstår i dag topp moderne med enkelte flotte historiske referanser og detaljer. Det store transparente inngangspartiet til Bryggegata 9 fremstår solid og representativt, med adkomst til kontorene via heis fra lobby.
ETASJE 4. etasje
AREAL 292 m² - 292 m²
ANTALL ANSATTE 10 - 15
LEDIG FRA
OFFENTLIG KOMM. T-bane, buss, trikk, lokaltog, InterCity-tog, Flytoget, ferge
KONTAKT
Akershus Eiendom - Anders Heffermehl
+47 950 63 693
Silje Kragstad
+47 402 02 800

Fasiliteter

  • Meget god ventilasjon
  • Heis
  • Alarm
  • Parkering el-bil
  • Bredbåndstilknytning
  • Høy arealeffektivitet
  • Eget kundesenter

Planløsning

Dagens layout er en blanding av åpent landskap, to doble kontorer og 2 møterom. 2 stk toaletter og t-kjøkken i lokalet. Ferdig kablet for tele/data – til å flytte rett inn i. Lokalet er ledig og klart for innflytting.

Totalrenoverte lokaler i historisk bygg midt på Aker Brygge.
Spennende kontraster mellom moderne materialvalg og verneverdig arkitektur. God takhøyde og meget godt inneklima. Behovsstyrt ventilasjon og belysning. Miljøvennlig energikilde fra egen energisentral på Aker Brygge.
Bryggegt9-Adm_mob4-A3

Omgivelser

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.

På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En ny handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Adkomst

I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger.

Enkel adkomst med bil: direkte avkjøring fra E18.
Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark, tlf. 22 01 94 94. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vikaområdet.
X Ditt navn: Mottakerens e-post: